FONTOS Itt van Orbán Viktor bejelentése: újabb lazításokról döntött a kormány
 
Előfizetői tartalom

A koronavírus-járvány egy nagy lehetőség a 4iG számára

Portfolio
A 4iG a koronavírus-válságra lehetőségként tekint, mivel egy tőkeerős piaci helyzetű, növekedési fázisban lévő vállalat. Az iparági szereplők körében keresik az akvizíciós célpontokat, de megfontoltan, a kitűzött menedzsmentcélokat kényelmesen teljesíthetik - mondta el Fekete Péter, a 4iG elnöki tanácsadója Financial and Corporate IT 2020 – Koronavírus a nagyvállalati IT-piacon c. online konferenciánkon. A versenytársakat tekintve az IT-piac szereplői próbálták kezelni a válság hatásait, sokan kényszerszabadságra mentek, a munkaidőt, béreket csökkentették, néhányan leépítettek, de ez nem volt jellemző.

Konferenciánk következő ONLINE eseményén a banki digitalizációval, a digitális ügyfélélménnyel foglalkozunk. Érdemes eljönni! Financial and Corporate IT: Digital UX a bankoknál INFÓJELENTKEZÉS A 4iG árbevételének eddig nagyjából 60 százaléka az állami 40 százalékban a piaci megrendelésekből...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái