Előfizetői tartalom

Csökkenhetnek az árak a magyar éttermekben? Megszólalt az ismert üzletember

Portfolio
"Őszinte örömmel látjuk, hogy jóval a reményeink fölött teljesítenek az üzleteink a hétfői újranyitás óta" - mondta a Dining Guide c. gasztronómiai szaklapnak Lefkovics György, aki többek között a Tom George, a Bestia, a TOKIO és a Salt éttermek egyik tulajdonosa. A következő időszakban elsősorban a magyar vendégekre építenek, változhat az árképzés is.

Az üzletember elmondta, hogy több étteremben is belső átalakításokat végeztek az elmúlt hetekben. A bevásárlóközpontokban viszont sokszor "nagyon gyengén jönnek ki a számok". Ezért Lefkovics szerint "ezeket a működtetéseket valószínűleg újra kell értékelni, és ha szükséges, el fogunk engedni üzleteket." Úgy látja, nagyobb eséllyel zárnak be most azok a helyek, amiket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés