Előfizetői tartalom

Túlságosan hozzászoktunk, és működik - A koronavírus miatt a home office örökre velünk marad

Portfolio
A koronavírus-járvány világszerte munkavállalók millióit kényszerítette home office-ba, lényegében a vállalatoknak nem is nagyon volt más választása, ha folytatni akarták a működést, viszont nem mindenki tud ugyanúgy alkalmazkodni az új helyzethez, eltérő az emberek teljesítménye és produktivitása. Május közepén a Deutsche Bank elkészítette legfrissebb piaci hangulat felmérését, amelyben összesen 450 piaci szakember vett részt a világ minden tájáról, a kutatás részben a koronavírus járvány alatti otthoni munkavégzés tapasztalataira fókuszált.

Egyre népszerűbb az otthoni munkavégzés A megkérdezettek válaszaiból az látszik, hogy az előző havi válaszokkal összehasonlítva egyre többen hajlanak az otthoni munkavégzés felé. Míg a múlt hónapban csak a válaszadók 40 százaléka választotta a heti 1-3 nap home officet, májusban ez az arány már 57 százalékra nőtt. Emellett azoknak a száma, akik csak akkor dolgoznának...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái