FONTOS Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?
 
Előfizetői tartalom

Túlságosan hozzászoktunk, és működik - A koronavírus miatt a home office örökre velünk marad

Portfolio
A koronavírus-járvány világszerte munkavállalók millióit kényszerítette home office-ba, lényegében a vállalatoknak nem is nagyon volt más választása, ha folytatni akarták a működést, viszont nem mindenki tud ugyanúgy alkalmazkodni az új helyzethez, eltérő az emberek teljesítménye és produktivitása. Május közepén a Deutsche Bank elkészítette legfrissebb piaci hangulat felmérését, amelyben összesen 450 piaci szakember vett részt a világ minden tájáról, a kutatás részben a koronavírus járvány alatti otthoni munkavégzés tapasztalataira fókuszált.

Egyre népszerűbb az otthoni munkavégzés A megkérdezettek válaszaiból az látszik, hogy az előző havi válaszokkal összehasonlítva egyre többen hajlanak az otthoni munkavégzés felé. Míg a múlt hónapban csak a válaszadók 40 százaléka választotta a heti 1-3 nap home officet, májusban ez az arány már 57 százalékra nőtt. Emellett azoknak a száma, akik csak akkor dolgoznának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés