Előfizetői tartalom

Online és interaktív: ez a SMART konferencia 2020-ban

Portfolio
Az IVSZ -  Szövetség a digitális gazdaságért által rendezett SMART 2020 konferencia három napon át (május 26-28.) várja az informálódni, networkölni, szórakozni vágyókat. Az ingyenes rendezvény több mint 20 előadóval, panelbeszélgetésekkel, élő moderációval, interaktív meetupokkal adja meg a válaszokat a digitális bizalommal kapcsolatos kérdésekre.

Az elmúlt hónapok kényszerű módon ugyan, de megmutatták a digitalizáció fontosságát és erejét. Néhány hét alatt komplett iparágak, üzleti folyamatok kerültek át az online térbe, ami fényes bizonyítéka annak, hogy a digitalizált élet legalább annyira, ha nem hatékonyabb (és feltétlenül élhető), mint az, amit még év elején ismertünk és használtunk. Ez az új helyzet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés