Előfizetői tartalom

Enyhítene a korlátozásokon az osztrák kancellár

MTI
Enyhítene a koronavírus-fertőzés visszaszorítása érdekében bevezetett korlátozásokon Sebastian Kurz osztrák kancellár. Ausztriában tovább csökkent az aktív betegek száma, jelenleg 732 esetet tartanak nyilván. Összesen 16 494-en kapták meg a koronavírus-fertőzést, közülük 15 182-en időközben meggyógyultak. A szövődményekbe 643-an haltak bele.

A valóság az, hogy az ausztriai tartományokban eltérő a koronavírus-járvány alakulása - tájékoztatott kedden Kurz. Kifejtette: vannak olyan tartományok, ahol már több napja egyáltalán nincs új fertőzött, másutt pedig még előfordulnak új esetek. Minél eltérőbb a helyzet a különböző tartományokban, annál nagyobb igény van a helyi szabályozásokra - tette hozzá. A kancellár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés