Előfizetői tartalom

Itt a nagy terv, a túlélésért átalakítják a világ egyik legnagyobb autógyártóját

Nagy Viktor
Évek óta recseg-ropog a világ egyik legnagyobb autógyártó csoportja, a Renault, a Nissan és a Mitsubishi közötti együttműködés, igazából a cégcsoport egyik vállalatának sem megy jól, az eladások csökkennek, a marzsok iparági szinten alacsonyak, a problémák már jóval a mostani válság előtt jelentkeztek, a koronavírus-járvány csak felgyorsította a folyamatokat. Most új startégiával állt elő az autógyártó-szövetség, aminek lényege, hogy a szinergiahatások maximális kiaknázásáért nem csak az egyes régiókat, de az autótípusokat és a különböző technológiákat is felosztják egymás között, és minden területnek lesz egy „specialistája”, a cégszövetség más vállalatai pedig követik majd a „vezetőt”.

Járműipar: Az új technológiák átrendezik az erőviszonyokat Az új technológiák látványos előretörés kiemelt témája lesz június 4-ei Járműipar 2020 online konferenciánknak, már csak pár napig jelentkezhet: Információ és jelentkezés Új stratégiával állt elő ma a világ egyik vezető autóipari...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái