Előfizetői tartalom

Szépen nőtt a Duna House bevétele, de a koronavírus-járvány nemsokára éreztetheti hatását

Portfolio
A csütörtöki piaczárás után tette közzé legfrissebb számait a Duna House, a társaság bevétele kétszámjegyű ütemben nőtt, a Duna House ezzel történetének második legnagyobb negyedéves árbevételét érte el, míg a profit szintén kétszámjegyű ütemben bővült az idei első negyedévben. A Duna House a koronavírus-járványra és az annak következtében kialakult bizonytalan gazdasági környezetre való tekintettel korábban visszavonta a 2020. üzleti évre tett előrejelzését, a menedzsment jelenlegi várakozásai szerint a járvány negatív hatása az idei második negyedévet fogja leginkább sújtani.

Nagyot nőtt az első negyedéves bevétel A Duna House április elején már közzétette az idei első negyedéves sarokszámait, amelyből megismerhettük a hálózati irodaszám, a teljes hálózatra jutó jutalékbevétel és a közvetített hitelállomány alakulását is. A társaság most a részletes számait is közzétette, a Duna House-nál az értékesítés nettó árbevétele 34,3 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái