Előfizetői tartalom

Milliárdos nyereséggel zárta 2020 első negyedévét az Opus

Portfolio
Közel 5 milliárd forintos nyereséggel zárta az első negyedévet az Opus a működési eredmény szintjén, miután az energetikai vállalatok kikerültek a vállalatcsoport portfoliójából és az ipari termelési, valamint a mezőgazdasági és élelmiszeripari üzletág pedig nyereségbe fordult. A koronavírus-járvány hatása a turizmus üzletágára jelentős hatással volt, a többi szegmens azonban masszív profitot hozott.

Jelentős eredményjavulás 2020 első negyedévben Jelentős eredményjavulást ért el az Opus 2020 első negyedévében, a 2019 azonos időszakában elkönyvelt többmilliárd forintos veszteséggel szemben nyereséges lett. Ez annak köszönhető, hogy az energetikai vállalatok kikerültek a konszolidációs körből, a többi fő üzletág pedig (a koronavírus által sújtott turizmuson kívül)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés