Előfizetői tartalom

Bitcoin kereskedés a Portfolio Tradernél - Online előadás

Portfolio
A márciusi részvénypiaci zuhanással együtt a bitcoin árfolyama is óriásit esett, azonban azóta szép csendben nagyot menetelt az árfolyam, és a felezési őrület is sok szerencselovagot hozott a piacra. Ennek megfelelően megint sokan kacérkodnak a bitcoinnal és társaival való kereskedéssel, így a Portfolio Trader online oktató webináriuma a lehetőségeket igyekszik bemutatni.

A bitcoin árfolyama a márciusi 4 000 dollár körüli mélypontról egészen 10 000 dollárig száguldott május elejére, melyben a felezéssel kapcsolatosi árfelhajtó sztori mellett sokat nyomott a latba a jegybankok óriási likviditási programja, valamint a nyakló nélküli adósságnövekedés, ami után sokan a hagyományos valuták értékvesztését és a beléjük fektetett bizalom csökkenését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés