Portfolio signature

Lefordult az OTP, a Richter is lefelé veheti az irányt

Portfolio
A héten megtorpant az OTP emelkedése, és a bankpapír technikai képe alapján a folytatás legalább ennyire izgalmasnak ígérkezik majd. A Richter grafikonja alapján rövid távon érdemes óvatosnak lenni, míg a Molra szintén érdemes lesz odafigyelni. A hazai blue chipek technikai képe alapján megnéztük, mire érdemes figyelni az előttünk álló néhány nap során.

Mol

Bár a hét emelkedéssel indult a magyar tőzsdén, a BUX lendülete a hét második felére alábbhagyott, majd a csütörtöki fordulat után az index pénteken tovább esett. A blue chipek, csak úgy, mint a Mol technikai képe, izgalmas folytatást vetíthet előre az előttünk álló néhány nap folyamán.

A Mol az 1900 és 2100 forintos sávban mozgott április óta, az árfolyam a múlt héten a 2 100 forintos sávtető fölé is felszúrt, azonban nem volt képes felette bezárni. Az árfolyam ezt követően lefelé csorgott, majd a múlt pénteki nagyobb esés után a lejtmenet ezen a héten is folytatódott.

Az árfolyam a 2 000 forintos szint alá került, amennyiben a lejtmenet folytatódna, a későbbiekben az 1950 forintos, majd 1 900 forintos szintek jelenthetnek megállót a Mol számára. Míg felfelé, a 2 100 forintos szint jelenthetné az első ellenállást.

Erről lesz még szó a cikkben

  • Megtorpant az OTP emelkedése, folytatódhat- a lejtmenet?
  • Figyelmeztető jelek a Richter grafikonján.

Kedves Olvasónk!

Ez az elemzés a Portfolio Signature cikkei közé tartozik. A cikk folytatódik, de csak egyedi előfizetéssel olvasható.

A teljes anyag elolvasásához érdemes most előfizetni a Portfolio Signature-re, augusztus 11-ig 50%-os kedvezménnyel 1745 forintért (teljes áron a havidíj 3490 forint lesz). Az éves előfizetés díja 34900 forint, a fizetés egyszerűen, online tranzakcióval működik.

Signature előfizetés

Általános Szerződési Feltételek   |   Gyakran felmerülő kérdések