bét
Üzlet

Csökkentette az AutoWallis célárát a Concorde

Portfolio
149 forintról 130 forintra csökkentette a Concorde az AutoWallis 1 éves célárát, az ajánlás továbbra is felhalmozás. A kulcs a 2019-ben meghirdetett stratégia implementálása lehet, illetve az operatív marzs növelése.

A Concorde továbbra is felhalmozásra javasolja az AutoWallis részvényeit, azonban a korábbi 149 forintos célárát 130 forintra csökkentette, ami még az aktuális 81 forintos ár mellett is 60 szátzalékos felértékelődési potenciállal kecsegtet.

A Concorde friss elemzésében megemlíti, hogy egyelőre az AutoWallis első negyedéves eredményein még nem érződött a koronavírus hatása. Az autóbérlés divízió erősen megérezheti a kevesebb külföldi turista érkezését Budapest repülőterére, így jelentősen csökkenhet az üzletág EBITDA-ja 2020-ban.

A Concorde csökkentette az elkövetkező három évre prognosztizált EBITDA előrejelzését, mellyel párhuzamosan az öt évre szóló átlagos EPS növekedést is lejjebb vitte 31 százalékról 28 százalékra. A Concorde szerint kulcsfontosságú lehet a 2019-be hirdetett növekedési stratégia implementálásának a sikere a befektetők szemében.

A Concorde nem számít osztalékfizetésekre az elkövetkező években, és modelljében nem szerepelnek az ígért jövőbeli akvizíciók. Az elemzőház szerint az AutoWallis kissé túlértékelt a versenytársaihoz képest EV/EBITDA alapon, azonban a versenytársaknál várhatóan nagyobb jövőbeli ROIC ráta igazolhatja az AutoWallis magasabb szorzóját.

A Concorde kihangsúlyozza, hogy a 130 forintos célár csak a jelenlegi működési marzs jövőbeli növekedése esetén érvényes.

koronavirus
Disney
Németország
Elon Musk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
2020. szeptember 10.
Property Market RELOADED 2020
2020. szeptember 10.
Lakás Konferencia 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Nehéz részvényt választani? Kereskedj akkor a legnagyobb tőzsdeindexekkel!
Disney