elon musk
Üzlet

Elon Musk feldaraboltatná az Amazont

Portfolio
Az Amazon feldarabolásáról tweetelt Elon Musk csütörtökön, miután az órisácég visszautasította egy, a koronavírusról szóló könyv publikálását.

Elon Musk ismert a Twitteres ámokfutásairól, csütörtökön pedig az Amazon és Jeff Bezos került az Iron Man célkeresztjébe. Musk az Amazon feldarabolásáról írt, miután a cégóriás visszautasította annak a könyvnek a kiadását, amely megkérdőjelezte a koronavírus kockázatait, ez pedig egy olyan téma, amivel kapcsolatban Elon Musk is markáns véleményt fejtett ki.

Musk a könyv szerzőjének, Alex Berensonnak a tweetjére válaszolt, aki arról írt, hogy a Kindle Direct Publishing, az Amazon e-book kiadó egysége visszautasította az általa benyújtott koronavírussal kapcsolatos könyv kiadását.

Erre pedig érkezett Musk válasza.

Az Amazon szóvivője szerint a könyvet tévesen távolították el, és kiadásra kerül. Musk állításaira nem tért ki, mely szerint az Amazont fel kellene darabolni.

Nem sokkal Musk válasza után a szerző arról tweetelt, hogy az Amazon visszalépett és megosztott egy képernyőképet a Kindletől kapott üzenetről, amelyben az írják, hogy a könyvet kiadták és néhány órán belül elérhető lesz a honlapjukon.

A könyv címe egyébként Unreported Truths about Covid-19 and Lockdowns: Part 1: Introduction and Death Counts and Estimates.

(Wall Street Journal)

Címlapkép: Yasin Ozturk/Anadolu Agency via Getty Images

munkanélküliség
koronavirus
Disney
Németország
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Nehéz részvényt választani? Kereskedj akkor a legnagyobb tőzsdeindexekkel!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
2020. szeptember 10.
Property Market RELOADED 2020
2020. szeptember 10.
Lakás Konferencia 2020
Disney