Előfizetői tartalom

Egyetlenegy biztosítónál érhető csak el a fogyasztóbarát otthonbiztosítás

Portfolio
Hiába lehet január 10-e óta pályázni, mindezidáig csak az Union Biztosító pályázott a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóbarát otthonbiztosítási (MFO) minősítésére, így ez az egyetlen piaci szereplő, amelyik kínálja ezt a terméket. A felügyelet szerint ugyanakkor az MFO iránti érdeklődés rendkívül jelentős, a piaci szereplők döntő része be kívánja vezetni a konstrukciót.

Az MNB ezen a héten közölte, hogy a 2017 nyarán elindított Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek (MFL) átlépték az 1000 milliárd forintos határt. A lakáshiteleken kívül a lakásbiztosításokra jelent meg azóta minősítés, a személyi kölcsönök minősítésének előkészítése pedig folyamatban van. Kapcsolódó cikkünk 2020. 06. 05. Már 1000 milliárd forintnyi fogyasztóbarát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés