Előfizetői tartalom

Dollármilliárdokért adta el a cégét, az összes pénzt ebbe a 2 részvénybe fektette a vállalkozó

Portfolio
Több milliárd dollárt érő vállakozást épített fel Ryan Cohen, a Chewy nevű e-kereskedelmi cég alapítója, majd néhány évvel később eladta a társaságot és a befolyt pénzből egy szokatlan befektetési stratégiával, mindössze két részvényből álló portfóiót alakított ki. Több év távlatából már látszik, hogy hogyan alakulhatott a portfólió hozama, és hogy ez hogyan viszonyul az S&P 500-zal eléhető nyereséghez.

Mi az Chewy? A Chewy alapvetően egy e-kereskedelmi cég, amely többek között állateledelek, és más házi kedvencekkel kapcsolatos termékek forgalmazásával foglalkozik. A céget 2011-ben alapította Ryan Cohen és Michael Day, a társaság olyan cégek korábbi alkalmazottait és igazgatóit vette fel, mint az Amazon, PetSmart, Whole Foods Market, és a Wayfair. 2014-ben az árbevétel 205...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés