olaj, wti
Üzlet

Olajkereskedés a gyakorlatban - Online előadás

Portfolio
Igazi mélységek és magasságok, hangzik gyakorta a leírás az emberi érzelmek megéléséről. Gyakorlatilag ezt kaptuk idén nem csak a részvénypiacoktól, de az olaj árfolyamától is. Bár a koronavírus okozta gazdasági hatások sokak számára nyilvánvalóak, az olaj kapcsán az átlagember ebből csak annyit tapasztalt meg, hogy jóval alacsonyabb lett a benzin ára a korábban meszokotthoz képest. De mi van akkor, ha valaki szeretné meglovagolni az olaj változó árfolyammozgásait? A Portfolio Trader online előadása pont ezt a lehetőséget fogja gyakorlati példákon keresztül bemutatni.

Hullámvasút, ami a tőzsdéken történik, de történelmi lenyomatot hagyott az olajár idei teljesítménye is. Igaz, hogy a fekete arany piaca jóval előbb tetőzött, mint a tőzsdék, és már év eleje óta megkezdte a szánkázást lefelé, de az április közepi produkciója, a mínuszos elszámoló árak és a pánik minden képzeletet felülmúlt. Más kérdés, hogy abban mindenki egyetértett, hogy az extrém alacsony olajárak rendkívüli lehetőséget és beszállót jelentenek azoknak, akik olajjal kapcsolatos befektetésen gondolkodnak. Azóta - szinte varázsütésre - elmúlt a pánik, bár kellett hozzá az OPEC megegyezés is, mindenesetre újra a 40 dolláros szinteket ostromolja az árfolyam, az olajrészvények is erőteljesen megindultak, és egyre bizakodóbb a piac.

Az biztos, hogy nem lefutott játszma még az idei év, színes és változatos árfolyammozgásokra lehet számítani, ami jó terepet nyújt mind a rövid, mind a hosszabb távon kereskedőknek. 

További információ és regisztráció az online előadásra 

A Portfolio Trader online előadása az aktuális piaci helyzet elemzésén túl arra is kiterjed, hogy milyen termékekkel lehet a legjobban lekereskedni az ármozgásokat attól függően, hogy kinek mi az időhorizontja és a célja, valamint milyen kereskedési platformokon lehet ezeket elérni.

Az előadás tematikája:

  • Hogyan lehet az olajjal kereskedni?
  • Milyen trendek várhatóak?
  • Olajrészvények és egyéb termékek
  • Beszállási pontok keresése a grafikonon

További információ és regisztráció az online előadásra

Időpont: 2020. június 9. 18:00 - 19:00

Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

A webináriumon egyszerre 100 fő tud bent lenni a virtuális teremben, így érdemes már az előadás előtt 10-15 perccel belépni, hogy biztosan legyen hely. 

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

munkanélküliség
koronavirus
Disney
Németország
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
2020. szeptember 10.
Property Market RELOADED 2020
2020. szeptember 10.
Lakás Konferencia 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Nehéz részvényt választani? Kereskedj akkor a legnagyobb tőzsdeindexekkel!
Disney