Előfizetői tartalom

Vége a járványnak - Egy ország, ahol már nincs szükség társadalmi távolságtartásra

Portfolio
Új-Zélandon megszüntetik a társadalmi távolságtartási intézkedéseket: a lakosságra és a vállalatokra vonatkozó minden fennmaradó korlátozást ma éjfélkor feloldanak, előkészítve a terepet ahhoz, hogy az országban az élet visszatérjen a régi kerékvágásba.Új-Zéland kiemelkedően sikeres volt a koronavírus-járvány kezelésében, az országot egyrészt segítette az, hogy a járvány relatíve későn érkezett meg az országba, így volt idejük felkészülni, másrészt a szigetország relatíve elzárt, kevés a tranzitútvonal, ami az országon halad keresztül, de a siker nagyrészt annak is betudható, hogy azt a receptet követték, amit más, a védekezésben sikeres ország is: gyors intézkedések, szigorú korlátozások, sok tesztelés, és az ország vezetése az intézkedések meghozatalában nagyban támaszkodott a tudományra.

Nincs már szükség a társadalmi távolságtartásra Új-Zéland megszünteti a társadalmi távolságtartási követelményeket, azt követően, hogy az országban nulla akítv koronavírusos esetet jelentettek, jelezve ezzel, hogy Új-Zéland elérte célját, és kiiktatta a koronavírust. Az új-zélandi miniszterelnök hétfőn arról számolt be, hogy a lakosságra és a vállalatokra vonatkozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés