Előfizetői tartalom

Értelmes dologra is használhatnák a fiatalok az okostelefont: a legendás magyar természetfotós kitalálta

Portfolio
Friss projektjeikről beszéltek a vendégek a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány legfrissebb Otthon is Műhely c. online beszélgetésében. Doró Viki, a PET Kupa szervezője, Máté Bence, világhírű természetfotós és Szebenyi Péter, a Hulladékvadász.hu alapítója a civilek környezetvédelmi tevékenységének fontosságára hívták fel a figyelmet.

Doró Viki, a PET Kupa szervezője arról beszélt, hogy az elmúlt hónapok egyik fontos tapasztalata lehet, hogy környezettudatosság szempontjából még erőteljesebb zöld fordulat következhet be. A Tisza hulladékszennyezése óriási környezet-, és természetvédelmi probléma: a környezetvédő szerint ugyanakkor egyre többen csatlakoznak a kezdeményezésükhöz, számos akciójuk van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés