Előfizetői tartalom

Elindult a kereskedés a Gloster részvényeivel a magyar tőzsdén

Portfolio
A mai nappal újabb vállalat, a Gloster Infokommunikációs Nyrt. részvényeivel indult meg a kereskedés a közép- és nagyvállalatok tőzsdei megjelenését biztosító BÉT Xtend piacon. Az informatikai vállalat a tőzsdére lépést megelőzően részt vett a Budapesti Értéktőzsde ELITE Programjában, illetve sikeresen pályázott támogatásért a tőzsdei megjelenés megvalósításához a BÉT Mentor Program keretében.

Ünnepélyes csengetési ceremónia keretében indította meg a kereskedést a Gloster, ezzel a mai nappal elérhetővé váltak az informatikai vállalat értékpapírjai a BÉT Xtend piacon. A Gloster képviseletében Szekeres Viktor, a vállalat igazgatóságának elnöke, többségi tulajdonosa szólaltatta meg a Budapesti Értéktőzsde csengőjét. Az ünnepségen, amelyet a Facebook oldalán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés