Előfizetői tartalom

Csányi Sándor, Gattyán György, Mészáros Lőrinc: megjelent a leggazdagabb magyarok listája

Portfolio
Csányi Sándort Gattyán György és Mészáros Lőrinc követi a leggazdagabb magyarok listáján a Szakonyi Péter és munkatársai által szerkesztett, frissen megjelent 100 Leggazdagabb magyar kiadvány szerint. A 100 leggazdagabb magyar becsült vagyona 4568,1 milliárd forintra csökkent 64,9 milliárd forinttal, miután a 2019-es céges beszámolók mellett a márciusi-májusi árfolyammozgásokat is figyelembe vették.

A tavalyi listához képest változás, hogy a leggazdagabbnak számító Csányi Sándor vagyona 360 milliárd forintról 310 milliárd forintra csökkent, a második helyre jött fel Gattyán György, miután vagyona az egy évvel korábbi 280 milliárd forintnak felel meg idén is, Mészáros Lőrinc vagyona viszont csökkent a tavalyi 296 milliárdról 270 milliárdra, a gyarapította vagyonát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés