Előfizetői tartalom

Gyorsul a járvány terjedése, Kijevben újra szigorítanák a korlátozásokat

MTI
Ukrajnában második napja közelíti meg az újonnan azonosított koronavírusos betegek száma a hétszázat, az ország egyik legfertőzöttebb területén, a fővárosban is gyorsult a fertőzés terjedése, emiatt a kijevi városvezetés a korlátozások szigorítására készül - közölte Volodimir Bondarenko, a főpolgármester tanácsadója pénteken egy tévéműsorban.

Ukrajnában péntekre egy nap alatt 683-mal 29 753-ra nőtt az eddig azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 16 újabb halálos áldozattal 870-re emelkedett, míg a betegségből eddig 13 567-en gyógyultak meg, köztük 426-an az elmúlt napban. A legtöbb új fertőzöttet ismét a nyugati országrészben lévő Lviv megyében regisztrálták, 112-t, a második legtöbbet, 95-öt pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés