FONTOS Szavaztak a képviselők: hatalmas pénzügyi támogatást kap Ukrajna Amerikától
 
Előfizetői tartalom

Mesterséges intelligenciával segíti a géndiagnosztikát a 4iG

Portfolio
A személyre szabott DNS-térképek elemzésében és kiértékelésében segít a 4iG új szoftvercsomagja, amelynek megalkotására az informatikai társaság közel 400 millió forintos támogatást nyert el a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivataltól. A fejlesztés összköltsége meghaladja a 800 millió forintot, amelynek eredményeként a világpiacon egyedülálló bioinformatikai elemző programcsomag jöhet létre hazánkban.

  Összesen közel 400 millió forintos támogatást nyert el a 4iG a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 2019-1.1.1-PIACI KFI kódszámú, „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” című pályázatán. A „Genetikai eredmények kiértékelését támogató orvosdiagnosztikai eszköz” című, 2019-1.1.1-PIACI-KFI-2019-00308...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés