Előfizetői tartalom

Folytatódhat az emelkedés - A tőzsdék lerázzák magukról a növekedési bizonytalanságot

Portfolio
Az UniCredit legfrissebb elemzésében rávilágít, hogy a piacok és a fundamentumok egyre inkább elszakadnak egymástól: az S&P500 bár hatalmasat emelkedett a márciusi mélypontjáról, azonban a bizonytalanság továbbra is jelentős. Az elemzők számos kockázatot is megemlítenek, azonban kiemelik, hogy lehet még tér a részvénypiaci emelkedés előtt, a bankház elemzői összességében úgy vélik, hogy a részvénypiacok jól teljesíthetnek majd az idei év második felében.

Lehet még tér a részvénypiaci emelkedés előtt Az UniCredit legfrissebb összeállításában az elemzők kiemelik, hogy a piacok és a fundamentumok egyre inkább elszakadnak egymástól: az S&P500 június elejéig hatalmas ralizott a márciusi mélypontja óta, míg a fellendülés jelei szerények és elhomályosítja azt a bizonytalanság, továbbá az eredményvárakozások nagyon alacsony...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés