Előfizetői tartalom

Igazi aranybánya: jól járt, aki idén aranybánya cégek részvényeibe fektetett

Portfolio
A nyersanyagok közül idén az arany és a vasérc árfolyama is igen jól teljesített, mindkét nyersanyag ára több mint 10 százalékkal került feljebb idén, de amíg az arany árfolyamának emelkedésével párhuzamosan az aranybánya cégek részvényárfolyama jellemzően emelkedett idén, addig a vasércbánya cégek papírjai nem tudtak akkorát emelkedni, mint a vasérc árfolyama.

Nagyot emelkedett idén az arany és a vasérc árfolyama is A nyersanyagok közül igen jól teljesített idén az arany és a vasérc is, míg a két nyersanyagot bányászó társaságok teljesítménye már nagyobb különbséget mutatott, az aranybánya cégek papírjai láthatóan jobban teljesítettek. Bár a vasérc és az arany idei teljesítménye nagyon hasonló, az emelkedés mögött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés