Előfizetői tartalom

Mától Magyarországon is elérhető az IKEA hatalmas újítása

Portfolio
Június 15-én Magyarországon is elindítja a Bútorok második élete elnevezésű használt bútor szolgáltatását az IKEA – olvasható a cég hétfői közleményében. A lehetőség mindenki számára nyitott, hogy visszavigye használt, de biztonságos és jó állapotban lévő IKEA bútorait. A kezdeti időszakban a soroksári IKEA áruház fogadja és értékesíti majd a lakberendezési termékeket.

A szolgáltatás keretében a már nem használt vagy megunt, de még funkciójukat biztonságosan ellátó IKEA bútorokat a vásárlók eladásra kínálhatják a lakberendezési vállalat erre a célra fejlesztett weboldalán, a bútorról készült fényképek és termékleírás feltöltésével. A vevőszolgálati fényképes elbírálás során az IKEA azt vizsgálja, hogy az adott termék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés