Előfizetői tartalom

Biztosítások koronavírus után: megérkeztek az új idők új dobásai

Gyökeres változásokat hozott a magyar biztosítók működésében a koronavírus-járvány, példátlan módon felgyorsítva a digitalizációt. A biztosítók egy része úgy tapasztalja, hogy ennek köszönhetően nem esett vissza náluk jelentősen az értékesítés. A jól teljesítők közé tartozik a Signal Iduna is, amelynek elnök-vezérigazgatóját, Csata Dénest a teljesen digitalizált biztosításkötésről és a társaság új, diverzifikált eszközalapjairól is kérdeztük.

Portfolio: Hogy látja, mi a koronavírus-járvány három legfontosabb hatása a magyar biztosítási szektorban? Csata Dénes: Ha visszatekintünk az elmúlt 3 hónapra, azt látjuk, hogy a járvány egyik napról a másikra gyökeresen megváltoztatta a biztosítók működését. Mi még a kijárási korlátozás előtt léptünk és kezdtük meg az otthoni munkára való átállást, amit két...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés