Előfizetői tartalom

Már majdnem véget ért a tőzsdei buli, erre berakták a Despacitót

A történelem egyik legfájdalmasabb ralija zajlik a tőzsdéken, sokan lemaradtak a nagy vételekről, a márciusi mélypont után sokan reménykedtek még egy újabb esésben, ami azonban nem jött el, és aminek egyre kisebb az esélye. A pesszimisták, a shortosok, a huhogók az elmúlt napokban újra remélhették, hogy most majd végre eljön a várt korrekció, felkapcsolják a villanyt és vége lesz a tőzsdei bulinak, aztán jött Trump és a Fed, és azt mondták a DJ-nek, hogy márpedig a bulinak folytatódnia kell. Mehet a Despacito. Unalmas már, de még mindig működik.

Március közepén ütöttek mélypontot a tőzsdék, azóta megy a vita arról, hogy vajon akkor megvolt-e A Mélypont, vagy amit most látunk, az csak egy medve piaci rali, és előbb-utóbb eljön az igazság pillanata, és jön a nagy lefordulás. Az elmúlt hetekben egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy inkább az előbbiről van szó, és minél több idő telik el, minél magasabbra kúsznak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés