Előfizetői tartalom

Egyelőre utolsó sajtótájékoztatóját tartotta az operatív törzs

Portfolio
Az emúlt napokban világszerte tovább nőtt a koronavírus miatt fertőzöttek és az elhunytak száma, Magyarországon lezajlott az első hullám, de a koronavírus továbbra is jelen van az országban. Sajtótájékoztatót tartott az operatív törzs, többek között a friss járványügyi statisztikák ismertetésével és az elmúlt hónapok eseményeinek összefoglalásával. Mivel ma éjféltől megszűnik a veszélyhelyzet Magyarországon, ezért holnaptól nem tart sajtótájékoztatót az operatív törzs, de munkáját továbbra is végzi.

2020. június 17. 13:32 Megosztás Újra romlik a járványhelyzet Romániában Romániában ismét a járvány április végi tetőzését idéző mértékben növekszik az új fertőzések száma: a szerdai jelentés szerint az utóbbi 24 órában újabb 345 páciensnél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés