FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Ezeket a részvényeket zsákolják most leginkább a kisbefektetők

Portfolio
A Goldman Sachs adatai szerint a kisbefektetők körében népszerű papírokból összeállított kosár idén felülteljesítette a hedge fundok által kedvelt részvények csoportját. A bankház stratégája 12 részvényből álló listát állított össze olyan cégek részvényeiből, amelyek a legnépszerűbbek voltak a kisbefektetők körében, és ezen cégek részvényárfolyama az amerikai tőzsdék március végén látott mélypontja óta igen nagyot emelkedett. David Costin továbbá két szektort is kiemelt, amelyek szerinte jól teljesíthetnek majd.

Az egyéni befektetők, akik nem hivatásos részvénypiaci kereskedők, idén magasabb hozamot tudtak elérni, mint a hedge fund menedzserek, a Goldman Sachs által összeállított adatok alapján. A kisbefektetők körében leginkább népszerű részvényekből összeállított kosár 61 százalékkal került feljebb, szemben a hedge fundok által kedvelt részvények csoportjával, amely 45 százalékot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés