Előfizetői tartalom

Milliárdok tűntek el, tovább zuhan a német botránycég

Portfolio
Egyre nagyobbra dagad a botrány az egyik német nagyvállalatnál: a Wirecardnál közel 1,9 milliárd euró hiányzik, a vállalat a héten már negyedik alkalommal halasztotta el a tavalyi éves beszámolójának közzétételét, a cég vezérigazgatója idő közben lemondott, és egy hitelminősítő bóvli kategóriába vágta a Wirecard hitelminősítését.

Csütörtökön számoltunk be arról, hogy már negyedik alkalommal halasztotta el a tavalyi éves beszámolójának bemutatását a Wirecard, és az is kiderült, hogy több milliárdos lyuk tátong a vállalat mérlegében. A vállalat könyvvizsgálója, az EY jelezte a Wirecardnak, hogy annak mérlegén 1,9 milliárd eurónyi olyan tétel található, amelynek létezésével kapcsolatban nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés