Előfizetői tartalom

Nem létezik az égen-földön keresett 1,9 milliárd euró, összeomlott a német botránycég

Portfolio
Tovább menekülnek a befektetők a Wirecard részvényeiből, a fizetési szolgáltatásokat nyújtó német vállalat körül egyre több a botrány, a cég nem tud elszámolni 1,9 milliárd euróval, már négyszer halasztották el a tavalyi beszámoló közzétételét, a vezérigazgató lemondott, a Moody’s bóvli kategóriába minősítette le a vállalatot, most pedig megérkezett a kegyelemdöfés: a menedzsment szerint nagy valószínűséggel nincs meg az 1,9 milliárd euró, ami miatt a cég könyvvizsgálója, az EY nem tudja lezárni a tavalyi kimutatásokat.

Csütörtökön számoltunk be arról, hogy már negyedik alkalommal halasztotta el a tavalyi éves beszámolójának bemutatását a Wirecard, és az is kiderült, hogy több milliárdos lyuk tátong a vállalat mérlegében. A vállalat könyvvizsgálója, az EY jelezte a Wirecardnak, hogy annak mérlegén 1,9 milliárd eurónyi olyan tétel található, amelynek létezésével kapcsolatban nem...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái