Előfizetői tartalom

Újraindítja a fogyasztásmérők leolvasását az ELMŰ-ÉMÁSZ

MTI
A koronavírus-járvány miatti korlátozások kormányzati enyhítésével összhangban az E.ON csoport tagja, az ELMŰ-ÉMÁSZ munkatársai megkezdik az áram fogyasztásmérők személyes leolvasását a megfelelő óvintézkedések mellett közölte az energetikai vállalat az MTI-vel. Azokat az ügyfeleket keresik fel, akiknél az éves óraleolvasás éppen esedékes. A vállalat a leolvasások során, ahogyan eddig is, fokozottan ügyel ügyfelei, munkatársai és hozzátartozóik egészségének megóvására – emeli ki a közlemény.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében egyik óvintézkedésként március 19-től ideiglenesen felfüggesztette az áram fogyasztásmérők személyes leolvasását. Azok az ügyfelek, akiknél ebben az időszakban esedékes volt az éves elszámolás, az árammérő óraállását a cég digitális csatornáin, azaz az online ügyfélszolgálaton, az EnergiApp mobilalkalmazásában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés