Előfizetői tartalom

Itt a döntés: drágul a parkolás Budapesten augusztus elsejétől

Portfolio
Szerdai ülésén döntött arról a fővárosi önkormányzat, hogy augusztus 1-től számos díjzónában emelkednek a parkolási díjak - írja az Index. Bővülhet a parkolási zóna Zuglóban, a XII. és a XIII. kerületben. A zöld rendszámos autókkal való parkolás ingyenességéről még nem született döntés, de a tervek szerint a környezetterhelés mértékéhez igazodó szabályokat hozhatnak létre.

Négy kerületben, a II., a XII., a XIII. és a XIV. kerület egyes parkolási zónáiban eggyel drágábbra ugranak a díjtételek. A fővárosi parkolási rendszerben ötféle díjtétel van (175, 265, 350, 440, 525 forint óránként), a rendeletben rögzített díjtételek nem emelkednek, most a zónában ugrik egyet a díjtétel-besorolás - írja az Index. A következő területeket érinti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés