Előfizetői tartalom

Drámai szavak az Airbus vezérétől, egy egész szektor küzd a túlélésért

Portfolio
Az egész légiközlekedési szektor a túlélésért küzd, a beszállítóktól a repülőgépgyártókon keresztül a légitársaságokig, az Airbus sem kivétel, megszorításokra biztosan sor kerül, nyilatkozta Guillaume Faury, az Airbus vezérigazgatója a Die Weltnek. A cégvezér arról is beszélt, hogy a következő két évben a korábbi tervekhez képest 40 százalékkal alacsonyabb gyártással és értékesítéssel számolnak, gyakorlatilag 10-15 évvel ezelőtti volumenekről van szó.

Interjút adott a Die Weltnek az Airbus vezérigazgatója, a cégvezér többek között arról beszélt, hogy a következő két évben a korábban tervezetthez képest 40 százalékkal alacsonyabb gyártással és értékesítéssel számolnak, idén áprilisban és májusban 80 százalékkal maradtak el a tervektől, áprilisban 75 helyett csak 14 gépet szállítottak ki, a legnépszerűbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés