Előfizetői tartalom

Az életben maradásért küzd a német botránycég, közben két nap alatt hatszorosára ugrott az árfolyam

Nem nyugodnak a kedélyek a Wirecard körül, perek sora indulhat nem csak Németországban, de más országokban is, mivel több ezer befektető égette meg magát a tőzsdei cég részvényeivel, a vállalat vezetőivel szemben már több országban büntetőfeljelentést tettek, a cég amerikai leányvállalata pedig eladó. Közben a múlt heti mélypontról meredeken emelkedik a Wirecard árfolyama, egyrészt annak örülnek a befektetők, hogy Nagy-Britanniában tovább működhet a vállalat, másrészt annak is, hogy egyre több német politikus beszél arról, hogy életben kellene tartani a Wirecardot. A címben még hatszoros szerepel, de van egy visszafogott volatilitás a papírokban, fél órával a cikkünk megjelenése után inkább nyolc az a hat.

Feloldották a korlátozásokat Nagy-Britanniában Múlt hét vasárnap jelentette be a brit pénzügyi felügyelet, az FCA, hogy gyakorlatilag felfüggesztik a Wirecard ottani működését, a német vállalat nem bonyolíthat elektronikus fizetési tranzakciókat, nem végezhet semmilyen szabályozott tevékenységet, nyilatkozatot kell közzétennie a weboldalán, és közölnie kell az ügyfelekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés