Előfizetői tartalom

Itt a brókercégek friss rangsora, megőrizte vezető helyét a Wood

Portfolio
A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos aggodalmak fokozódása a magyar tőzsde forgalmán is meglátszott az elmúlt hónapok során, a márciusi és áprilisi forgalomnövekedést májusban megnyugvás és csökkenő piaci forgalom követte, majd a magyar tőzsde forgalma júniusban ismét növekedni tudott a korábbi hónaphoz képest. A brókercégek közül a Wood júniusban megőrizte vezető helyét, míg a forgalmi rangsorban a második helyen az Erste állt, a harmadik helyet pedig a Concorde szerezte meg.

A márciusi részvénypiaci zuhanásokat követően áprilisban és májusban is emelkedtek a világ tőzsdeindexei, az erősödés június elején is folytatódott, azonban a hónap második felére megtorpant a részvénypiacok emelkedése, bár érdemes megemlíteni, hogy a Nasdaq Composite júniusban többször is új történelmi csúcsokon tudott zárni. A magyar tőzsde is erősödéssel vágott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés