Előfizetői tartalom

Új rekorddal indította a negyedévet a Nasdaq

Portfolio
Az európai tőzsdéken mérsékelt erősödéssel indult a nap, majd a szerdai piacnyitástól távolodva a kontinens börzéi felemásan teljesíttek, a javulást mutató kínai feldolgozóipari makroadatot bár kedvezően fogadták a befektetők, azonban a járványügyi aggodalmak árnyékot vetnek a részvénypiacok hangulatára. Mindemellett a Deutsche Boerse bejelentette, hogy a kereskedési rendszer hibája miatt több tőzsdén is le kellett állítani a kereskedést, többek között a magyar tőzsde is érintett volt. A határidős amerikai indexek negatív tartományban tartózkodtak a nyitás előtt, azonban a munkaerőpiacról és az egyik potenciális koronavírus vakcina felől is pozitív hírek érkeztek, amelyek javították a hangulatot a tőzsdéken.

2020. július 01. 22:08 Vegyesen zártak az amerikai indexek Emelkedésekkel indította az S&P 500 és a Nasdaq index a negyedévet, 0,5, és 1 százalékkal került feljebb a két index. A Nasdaq 100 új történelmi csúcsra emelkedett. A Dow viszont csökkenéssel fejezte be a kereskedést, 0,3...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái