FONTOS Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket
 
Előfizetői tartalom

Visszalép a Volkswagen, nem építi meg legújabb európai gyárát

Portfolio
Éveken keresztül vizsgálta a Volkswagen egy újabb európai üzem építésének lehetőségét, sokáig Bulgária és Törökország volt versenyben az új gyártási helyszínért, végül úgy tűnt, utóbbi kapja meg a lehetőséget. Ami csak egy lehetőség is marad, az Automobilwoche több forrásból is úgy értesült, hogy a Volkswagen végleg elállt a tervtől, és nem épít üzemet Törökországban. A hírt azóta a konszern is megerősítette.

Nem építi meg törökországi üzemét a Volkswagen, értesült több forrásból is az Automobilwoche. Közben a német hírügynökség, a dpa már a konszernre hivatkozik: A döntés hátterében a koronavírus-válság miatt a globális autókereslet visszaesése áll, jelentette be a Volkswagen. A jelenlegi állás szerint a kapacitások bővítése nem szükséges, tette hozzá a Volkswagen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés