Előfizetői tartalom

A legnagyobb nevek alapították meg a magyar startup-szövetséget

Orosz Márton
Startup Hungary néven alapított érdekképviseleti szervezetet 12 startup-alapító, valamint a Google Magyarország, az IVSZ és a Design Terminal. A szervezet legfőbb célja, hogy több sikeres, nagy hatású startup jöjjön létre és működjön Magyarországon. A Portfolio az alapító partnerek egyikétől megtudta, hogy működik majd a finanszírozás és az alapítványi modell, és arra is rákérdeztünk, mennyire lesz lobbiszervezet a Startup Hungary.

Tizenkét ismert magyar startup alapítója a Google Magyarország, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és a Design Terminal támogatásával Startup Hungary néven hozott létre érdekképviseleti szervezetet annak érdekében, hogy több nemzetközileg is sikeres startup jöjjön létre, működjön és növekedjen Magyarországon - tudta meg a Portfolio a Design Terminaltól. Először...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés