Előfizetői tartalom

A végén is megmaradtak a nagy amerikai pluszok, új csúcsra kapaszkodott a Nasdaq

Portfolio
A kínai tőzsdék jelentős hétfői erősödése után az irányadó európai részvényindexek is felpattantak ma és a jó hangulat átragadt az amerikai tőzsdékre is: jelentősen emelkedtek, a Nasdaq új történelmi csúcsra kapaszkodott. A kínai befektetési fókuszú amerikai ETF-ek is valósággal felrobbantak arra a hivatalos kínai lapban megjelent buzdításra, hogy érdemes venni a részvényeket, mert az segít kilábalni a válságból a cégeknek is. A magyar tőzsde is emelkedéssel zárt, a hazai blue chipek közül az OTP teljesített a legjobban.

2020. július 06. 22:07 Megosztás A végén is megmaradtak a nagy amerikai pluszok, új csúcsra kapaszkodott a Nasdaq A nyitásban látott részvénypiaci ugrás az indexek szintjén kitartott egész nap, érdemi mozgás nem volt, így zárásra 1,6-2,2%-os pluszt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés