Előfizetői tartalom

Véleményt mondott a Jefferies a Richter csodakészítményéről

Portfolio
A Richtert követő elemzőház, a Jefferies keddi gyorskommentárjában kiemeli, hogy a társaság készítménye, a Vraylar növekedése stagnált a járványügyi lezárás közepette, azonban az elemzők úgy vélekednek, hogy mindez nem trendszerű, és arra számítanak, hogy a növekedés folytatódik majd, ahogy az Egyesült Államok lakossága maga mögött hagyja a járványügyi lezárásokat. A Jefferies elemzői vételre ajánlják a Richter részvényeit, 8 000 forintos célár mellett, a Jefferies célára 17,3 százalékkal magasabb a Richter hétfői záróárával összehasonlítva.

A Jefferies elemzői legutóbb kiemelték, hogy a Vraylarnál a receptfelírások növekedése stagnált a lezárások alatt és most azt is hozzátették, hogy a stagnálás tovább folytatódott. Az elemzők úgy vélik, hogy a növekedés stagnálása átmeneti lehet a járványügyi lezárások közepette. A heti receptfelírások növekedése (év/év alapon) továbbra is meghaladja a nyolcvan...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái