Előfizetői tartalom

Eltávolította a Facebok Trump egyik korábbi tanácsadója és a brazil elnök fiainak fiókjait

MTI
A Facebok eltávolította Donald Trump amerikai elnök egyik korábbi tanácsadója, Roger Stone, valamint Jair Bolsonaro brazil elnök két fiának fiókjait - jelentette be szerdán Nathaniel Gleicher, a Facebook internetbiztonságért felelős vezetője. Az indoklás szerint Roger Stone "nem megfelelő magatartást" tanúsított és az oldalán "félrevezető információkat" tett közzé.

Stone, akinek a jövő héten kell börtönbe vonulnia 40 hónapos büntetésének letöltésére, a Facebookhoz tartozó Instagramon is naponta jelentetett meg bejegyzést arról, hogy milyen erőfeszítéseket tesz a börtönbe vonulás elkerüléséért és azért, hogy kegyelmet kapjon az elnöktől. Bejegyzései szerda este már sem a Facebookon, sem az Instagramon nem voltak elérhetőek. Gleicher...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés