Előfizetői tartalom

Kiberbiztonsági tanácsadócéget vesz a 4iG

Portfolio
Megvásárolja a 4iG a TR Consult Kft. (TRC) 100 százalékos üzletrészét – tette közzé a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján. Az akvizíció célja a 4iG meglévő kapacitásainak, illetve a kiberbiztonság területén nyújtott szolgáltatási portfóliójának bővítése. A felvásárlás hozzájárul majd, hogy a 4iG információbiztonsági szolgáltatásaival is a régiós piacra lépjen – derült ki a társaság közleményéből.

A 4iG szorosabbra fűzi évtizedes munkakapcsolatát a TR Consult Kft.-vel. A 2007-ben alapított, integrált informatikai védelmi megoldásokkal, kiberbiztonsági tanácsadással foglalkozó - jelenleg 10 fős mérnöki csapattal rendelkező - vállalkozás 2020. július 9-én kerül a 4iG tulajdonába. A magyarországi és közép-európai aktivitással működő, elsősorban nagyvállalati ügyfélkörrel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés