Előfizetői tartalom

Koronavírus: Görögország szigorítja a határellenőrzéseket

Portfolio
Újabb 225 ezer koronavírus-fertőzöttet találtak egy nap leforgása alatt a világon, ennek jelentős hányada az Egyesült Államokhoz köthető, ahol rekordot döntött a napi esetszám. A regisztrált fertőzöttek száma már meghaladta a 12,2 millió főt globálisan és több mint 550 ezer haláleset köthető a koronavírushoz a Johns Hopkins Egyetem péntek reggeli adatai szerint. Itthon nem zárható ki, hogy újabb korlátozások lesznek, amit Orbán Viktor is megerősített ma reggeli nyilatkozatában, de azt még nem tudni, hogy mikortól. Hírek a koronavírusról percről percre.

2020. július 10. 21:45 Megosztás Rekordon az új fertőzöttek Izraelben Rekordot döntött Izraelben a 24 órán belül regisztrált új koronavírus-fertőzöttek száma - közölte pénteken az izraeli egészségügyi minisztérium. A tájékoztatás szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés