Előfizetői tartalom

Így néz ki az, amikor lelkes fiatalok vetik rá magukat a tőzsdékre

Portfolio
A gazdasági kilátásokkal elégedetlen fiatalabb dél-koreai generáció valósággal rávetette magát a tőzsdére, a közösségi média véleményvezérei által bátorítva sokan fordultak a magasabb hozamok reményében a tőzsdei befektetések felé a koronavírus-krízis közepette, az országban a fiatalok több százezer kereskedési számlát nyitottak abban a bízva, hogy képesek majd profitálni a heves piaci kilengésekből.

A dél-koreai fiatalok több százezer kereskedési számlát nyitottak abban a reményben, hogy képesek profitálni a heves piaci mozgásokból, így próbálva javítani a máskülönben borús gazdasági kilátásaikon. A kezdő kereskedők beleillenek a globális trendbe, amelynek során sok új kereskedőt csábított a piacra az óriási volatilitás, továbbá a közösségi média véleményformálóitól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés