Előfizetői tartalom

Elektromos autó lázban égnek a tőzsdék, a befektetők nem bírnak betelni a részvényekkel

Portfolio
Az elmúlt időszakban hihtetlenül megnőtt az elektromosautó-gyártó részvények népszerűsége a tőzsdéken. A trend tagadhatatlan, mi sem példázza ezt jobban, hogy az iparág úttörőjének számító Tesla már nagyobb piaci kapitalizációval rendelkezik, mint a bármelyik másik hagyományos autógyártó. A befektetők pedig rávetik magukat szinte az összes kínálkozó lehetőségre, pedig fundmentális oldalról elég kérdőjelesek ezek a cégek, sokkal inkább a sztori az, ami miatt a befektetők széttépik a részvényeket.

Elektromos autó lázban égnek a tőzsdék Az egyik legforróbb téma most a tőzsdéken az elektromosautó-gyártó szegmens és annak különböző képviselői. Világos trend, hogy az autógyártók is zöldebb irányba mozdulnak le, ezt a trendet pedig a befektetők is igyekeznek meglovagolni, bár árazás szempontjából igen nehéz kérdés, hogy a mégis mennyit érhet egy feltörekvő alternatív-hajtású...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés