Előfizetői tartalom

Elszabadult a pokol a CIG-részvények piacán: megindult a harc a többségért

Portfolio
Az augusztus 14-ei rendkívüli közgyűlésen dől el, megszerzi-e a Mészáros Lőrinc nevével fémjelzett Opus a CIG Pannónia részvényesi többségének támogatását az életbiztosító irányváltására, egy hazai biztosításpiaci erőközpont felépítésére.  Hogy a Bayer József nagytulajdonos által támogatott eddigi vezetés vagy az Opus által kezdeményezett változás kerekedik-e felül, azt egyesek szemmel láthatóan nem bíznák a véletlenre: valakik ma nagyon látványosan megkezdték a részvények felvásárlását. Az árfolyam az elmúlt hónap átlagának 40-szeresére rúgó forgalom mellett 30% feletti pluszba lendült ma.

Készül a hatalomátvétel A CIG Pannónia 2018. január 30-i rendkívüli közgyűlésén kezdődött minden: a társaság zártkörű alaptőke-emelést hajtott végre azzal a céllal, hogy a Konzummal való stratégiai partnerség kialakításán keresztül megerősítse tőkehelyzetét, újabb értékesítési csatornákat érjen el üzletszerzési kapacitásának növelése érdekében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés