Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: itt a szerda reggeli jelentés, budapesti a legtöbb új fertőzött

Portfolio
Öt újabb koronavírus-fertőzöttet találtak Magyarországon az elmúlt 24 órában, viszont nincs újabb haláleset – derül ki a kormányzati portál szokásos reggeli jelentéséből. Ezzel már a negyedik napja nincs halálos áldozata a koronavírusnak Magyarországon a hivatalos statisztika szerint. Az aktív esetek száma is biztatóan alakul, a gyógyulásoknak köszönhetően 16 fővel csökkent tegnap reggel óta.

5 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az elmúlt 24 órában a koronavírus-fertőzést, ezzel 4263 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma március eleje óta – derül ki a kormányzati portál ma reggeli jelentéséből. Nincs újabb elhunyt, ezzel a negyedik napja nem volt halálos áldozata Magyarországon a koronavírusnak. A járvány kitörése óta 595 haláleset...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés