Előfizetői tartalom

Módosított a kormány a beutazási korlátozásokon - Két ország is enyhébb besorolást kapott

MTI
|
Portfolio
Módosított két ország besorolásán az országos tisztifőorvos a járványügyi helyzetet értékelve a beutazási korlátázásokhoz kapcsolódóan. Piros besorolásból sárga besorolásúra változott Kanada, valamint sárga besorolásból zöld besorolásúra változott Portugália - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szombaton a koronavirus.gov.hu honlapon.

A közlemény szerint a járványügyi készültség és a bizonyos országokat érintő beutazási korlátozások továbbra is érvényben vannak. Az a cél, hogy a vírus behurcolását és a járvány magyarországi fellángolását megakadályozzuk, és a további szigorításokat, korlátozásokat elkerüljük - tették hozzá. A beutazási korlátozások a sárga és a piros besorolású országokból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés