Előfizetői tartalom

Fáj a koronavírus-járvány a svájci csokoládégyártónak

Portfolio
Fájt a koronavírus-járvány a svájci csokoládégyártónak, a Lindt & Spruengli eladásai és profitja is visszaesett az idei első félévben, miután cég eladásait a kiskereskedelmi korlátozások mellett rosszul érintette a Lindt ötszáz saját üzletének átmeneti bezárása húsvétkor, ami az értékesítések szempontjából kiemelt időszaknak számít.

Közzétette legfrissebb számait a svájci csokoládégyártó, a Lindt & Spruengli organikus értékesítései 8,1 százalékkal 1,53 milliárd svájci frankra csökkentek 2020 első féléve során, míg a társaság nettó eredménye 19,7 millió frankra csökkent, a korábbi év azonos időszakának 88,1 millió svájci frankos értékével szemben. A cég eladásait a kiskereskedelmi korlátozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés